Mijn favorieten

Disclaimer

Auteursrecht

Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Van Egmond Makelaardij & Taxaties.


Merkenrecht

Van Egmond Makelaardij & Taxaties is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Van Egmond Makelaardij & Taxaties.


Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door Van Egmond Makelaardij & Taxaties aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Van Egmond Makelaardij & Taxaties niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van www.v-egmond.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Van Egmond Makelaardij & Taxaties aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.
 

Persoonsgegevens

Op sommige website pagina's kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken.

Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen, verwerkt en eventueel aan de door u benoemde Van Egmond Makelaardij & Taxaties doorgegeven. Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen (laten) toesturen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Van Egmond Makelaardij & Taxaties of de Van Egmond Makelaardij & Taxaties website. Reviews kunnen worden ingezet voor commerciële doeleinden.
 

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website van de Registratiekamer.


© 2013 Van Egmond Makelaardij & Taxaties 
Alle rechten voorbehouden