Mijn favorieten

Verkoop

Uw huis verkopen, wij doen er niet moeilijk over.
Van Egmond Makelaardij doet gewoon wat u van een makelaar verwacht: uw woning verkopen. En daarvoor lopen we graag héél hard.
 
Van Egmond Makelaardij houdt niet van half werk. Dus sluit onze dienstverlening naadloos aan op de eisen en wensen die ú heeft. In onze aanpak is geen ruimte voor nutteloze formaliteiten of ingewikkeld gedoe. Dus leggen we uit wat we doen en doen we wat we uitleggen. In gewone mensentaal loodsen we u door het hele traject van verkoop heen. Met altijd een verse kop koffie en altijd een luisterend oor. Gemoedelijk en toch doortastend, dat is de aanpak van Van Egmond Makelaardij.
 
Daar past bij dat we flexibel zijn in onze werktijden, ook 's avonds tot 21.00 uur, na uw drukke werkdag en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur zijn wij bereid om voor u aan het werk te gaan! Over werk gesproken: u bent waarschijnlijk al druk genoeg. Dus nemen we alles wat bij de verkoop van uw huis komt kijken netjes van u over. Vanaf een eerste gesprek en waardebepaling tot en met de laatste pennenstreek bij de notaris. Daarbij informeren wij u uiteraard continue over hoe de vlag er met betrekking tot de verkoop van uw woning bij hangt.  Ook dat is de aanpak van Van Egmond Makelaardij......
 
De valkuilen
Heeft Van Egmond Makelaardij valkuilen voor u in petto als u uw woning wilt verkopen? Uiteraard niet. Maar we hebben wél een verzameling historische valkuilen in ons archief waar we mensen in hebben zien stappen die de verkoop liever zelf regelden. Zo is onderhandelen écht een vak en hebben we particulieren tienduizenden euro’s zien mislopen. Da’s toch een compleet nieuwe keuken of badkamer! Ook behoeden we u voor ontbindende voorwaarden die, als puntje bij paaltje komt, héél bindend zijn en in uw nadeel kunnen uitvallen.
 
De Tam Tam

Wie de verkoop van z’n woning aan Van Egmond Makelaardij overlaat, zal dat weten ook. Net als uw buren, vrienden, collega’s en álle andere inwoners van de Gemeente Hellendoorn  en (wijde) omgeving.
Via een slimme promotiemix krijgt uw woning  maximale aandacht onder precies de goede doelgroep. Daarbij zetten we slim én zwaar in op promotie op Funda, onze internetsite, een fotopresentatie in onze etalage, een presentatiemap op kantoor, advertenties, een verkoopbord in uw tuin, en nog veel meer. De Tam Tam van Van Egmond Makelaardij reikt ver!
 
Bezichtigingen?
Mensen over de vloer zijn leuk zolang u die goed kent. Bezichtigingen ook, maar deze moeten wel serieus zijn. Er zit namelijk niemand te wachten op een eindeloze stroom kijkers-en-niet-kopers. Onder etenstijd, ’s morgens vroeg, noem maar op. Daarom, bezichtigingen? Bekijk het! Die neemt Van Egmond Makelaardij uiterst professioneel én in overleg met u op zich. Op tijden die schikken en altijd met respect voor uw persoonlijke levenssfeer. Want u heeft weliswaar uw huis in te koop staan,  uw privacy echter niet!
 
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring