Mijn favorieten

Hypotheken

Ook voor Hypotheken en verzekeringen kunt u tegenwoordig bij ons terecht!
 
Sinds januari 2013 werken wij namelijk nauw samen met de Esdoorngroep uit Hellendoorn, een club van jonge en enthousiaste medewerkers die u op een uiterst professionele wijze van dienst willen en kunnen zijn bij het afsluiten, beheren en of wijzigen van uw bestaande  hypotheek en/of of verzekeringenpakket
 
Maar u kunt er uiteraard ook terecht bij het aangaan van een nieuwe verzekering of Hypotheek!
 
Bent  u op zoek naar advies over verzekeringen of een hypotheek? Esdoorn Groep voorziet particulieren, MKB bedrijven en ZZP-ers van persoonlijk financieel advies.
Met onze jarenlange ervaring kijken wij vakkundig welke verzekeringen bij uw persoonlijke situatie en wensen passen, niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst!
De Esdoorn Groep introduceert:

provisie loos verzekeren.

Als u een verzekering afsluit, betaalt u naast uw premie ook een fikse provisie aan uw verzekeringsagent. Veel tussenpersonen zullen er ongetwijfeld slapend rijk mee zijn geworden.
De Esdoorn Groep vond dat daar maar eens verandering in moest komen. Wij bedachten een uniek concept waarmee u honderden euro's per jaar op uw verzekeringspakket kunt besparen:


Provisie loos verzekeren


Bij De Esdoorn Groep leunen we niet achterover terwijl de provisie bij ons binnenstroomt. Werken voor ons geld is ons credo, of liever: werken voor uw geld. Wij beheren uw polissen actief en vragen daarvoor slechts een kleine bijdrage per maand.

Wilt u weten hoeveel u op uw verzekeringspakket kunt besparen?
Of wat de mogelijkheden zijn voor uw hypotheek?
Neemt u dan contact met ons op.
Wij rekenen het graag en geheel vrijblijvend voor u uit.

Klik hier om naar de website te gaan:

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen